Campanyes d'AdWords - Bing - Facebook PPC

Case

Quins avantatges té el màrqueting PPC?

Només triguen unes quantes hores fins que les vostres primeres campanyes de PPC comencen a generar trànsit al vostre lloc web. Compareu-ho amb qualsevol alternativa "gratuïta" com ara SEO, xarxes socials o màrqueting per correu electrònic. Aquests solen tardar mesos a començar a conduir un trànsit important. El màrqueting PPC sol ser una forma paral.lela de treballar el màrqueting del nostre web. El Seo ès molt important a mig i llarg camí acompanyat de campanyes puntuals de PPC
  • A La Cooperativa Digital som especialistes amb campanyes de PPC, els nostres professionals són experts amb les últimes tècniques de Màrqueting Digital
  • Us ajudarem a trobar la millor opció per al teu negoci. Anuncis a Google, Bing, Google maps o potser a YouTube, els nostres professionals us recomanaran la millor opció.
video
Campanyes a YouTube

Quan es tracta de resultats, parlem el vostre idioma. A La Cooperativa Digital oferim serveis de publicitat de Youtube dedicats a portar la presència de la vostra marca al següent nivell.

ppc
PPC Remàrqueting

Us interessa una campanya de remàrqueting? És habitual que un usuari visiti diversos llocs web abans de decidir-se a comprar o reservar. Invertir en remàrqueting i retàrgeting és una manera de recuperar clients potencials i convertir-los en clients reals.

social
Campanyes a les Xarxes Socials

Potser no penseu en el màrqueting a les xarxes socials com una campanya de Google AdWords, però per tal de maximitzar la vostra visibilitat, les xarxes socials de pagament són imprescindibles avui en dia.

display
Campanyes de Display

Les campanyes de Display es col·loquen en llocs web rellevants en forma de bàners, imatges i anuncis de text. La publicitat de Display és pràcticament un terme general que inclou tots els anuncis visuals col·locats en un lloc web.

Campanyes de PPC
Campanyes a les Xarxes Socials
+
Campanyes de Remàrqeting
Campanyes a Facebook i Instagram

Tens cap projecte? Ja estàs més a prop de fer-lo realitat.

Deixa'ns ajudar-te a posar el teu negoci a les primeres posicions.
Si us plau, detalla qualsevol comprovació específica que necessitis.