Pantalles digitals per negocis

Pantalles Digitals

Pantalles Digitals

El futur de la publicitat exterior i en el punt de venda ja és aquí! I es diu "Digital Signage" o Pantalles Digitals.
  • És el sistema més modern de gestió remota i difusió d´informació de continguts digitals i publicitat interactiva en temps real, exhibits a través de pantalles de última generació com pantalles LCD, plasma o Led. És un nou suport de comunicación on el contingut s´emet en una o vàries pantalles electròniques o cartells digitals (“digital signage”), contingut que pot ser modificat dinàmicament de forma remota, i amb l´objectiu de distribuir missatges a una audiència específica en un lloc i moment escollit. Les xarxes de pantalles digitals milloren la comunicació de serveis i productes, d´aquesta manera els sectors on s´estan instal·lant són molt variats: educació, centres comercials, supermercats, transport, turisme, administracions publiques, televisions corporatives, banca, serveis financers, salut, comerç minorista i restaurants.
  • Comunicació amb servidors externs i aplicacions mòbils.
logo coop
Avantatges de les Pantalles Digitals:

Múltiples ubicacions que es gestionen fàcilment: Els continguts es poden modificar en temps real i s'adapten a diferents públics i situacions.

Millora l´experiència de l´usuari en el punt de venda o sales d´espera entre altres. Els teus clients es poden entretenir amb els continguts de les pantalles mentre esperen per pagar o per ser atesos, és una manera d'informar-los d'una manera interactiva i de crear una bona relació entre marca i consumidor.

icona solucions digitals palafrugell
La millor solució de Pantalles Digitals

La Cooperativa Digital t´ajudarà a a cada pas de la teva estratègia de senyalització digital. Som una empresa que oferim un paquet complet:

Proporcionem el hardware i el software necessaris i després ens ocupem de la instal·lació, el manteniment i la creació de contingut personalitzable.

icona pantalles digitals palafrugell
Posa una pantalla digital al teu comerç

Davant de qualsevol botiga passen al dia milers de persones que són clients potencials.

Les pantalles als aparadors serveixen per captar l'atenció del transeünt i afavorir l'entrada a la botiga.

Si teniu una bona ubicació, una pantalla cap a l'exterior amb continguts de valor sobre ofertes, promocions o prescripcions que moguin a la compra, afavorirà les vendes a clients actuals i potencials.

Mentre els clients esperen a ser atesos, se'ls pot mostrar continguts informatius mitjançant consells, difusió de campanyes i productes relacionats amb la botiga.

pantalles digitals costa brava
Ideal per hotels, farmàcies, immobiliàries, etc.

Les pantalles permeten transmetre als clients els valors corporatius de la marca.

Permet publicar informació operativa que sol ser imprescindible per a l'hoste i sobretot pel bon funcionament de l'hotel

Podeu publicitar còmodament promocions especials segons temporada. Setmana Santa, Nadal, Carnestoltes, etc.

Et permet de forma més àgil gestionar continguts i actualitzar immobles, preus, fotos, etc.

Les pantalles ubicades a l´aparador permeten transmetre als clients els valors corporatius de la marca.

Vols posar una Pantalla Digital al teu negoci? Pregunta'ns com fer-ho realitat.

Mejora el record de la marca. El 80% de las personas que ven publicidad en vídeo desde una pantalla digital exterior de cartelería digital recuerdan el mensaje y contenido del vídeo. Llama la atención de las personas dentro y fuera de tu establecimiento. La publicidad digital en vídeos llama un 60% más la atención que la publicidad estática en carteles. Integración con redes sociales y códigos QR: Con nuestras soluciones digital signage podrás conectar facebook, instagram, Twitter o Flicker a las pantallas.
Si us plau, detalla qualsevol comprovació específica que necessitis.