Com sortir a la primera pàgina de Google

Seo  La Cooperativa Digital

Què és el SEO i com pot ajudar-nos?

Quan va ser l'última vegada que vau fer clic a la segona pàgina de Google? La veritat és que els llocs web que no es posicionen entre els 10 millors resultats (Pàgina-1) de Google o Bing, per a qualsevol cerca donada, són pràcticament invisibles per als potencials clients o usuaris en línia. Els nostres serveis de SEO troben el camí més ràpid i eficaç per a posar-vos a les primers posicions dels cercadors com Google o Bing. A més, el nostre sistema de Inteligència Artificial (AI) determina les mètriques més importants en què s'ha de centrar mitjançant l'enginyeria inversa de l'algoritme de Google per a les vostres paraules clau que hem escollit conjuntament.
icon
%
Augment en les visites orgàniques
icon
%
Millora en el Bounce Rate
icon
%
Millora en el temps de visita
icon
%
Millora en pàgines per sessió
A La Cooperativa Digital ens encarregarem de tots els diferents aspectes del procés d'optimització de motors de cerca. Som experts en una àmplia gamma de disciplines, com ara analitzar el vostre lloc web, crear una estratègia de SEO personalitzada i emprar els recursos que permetin que el vostre negoci assoleixi nous nivells. A La Cooperativa Digital ens encarreguem que el vostre lloc web obtingui el millor nombre de visites. Pendrem mesures estratègiques per assegurar-vos que obtingueu el màxim valor per a la vostra inversió ROI i assoliu els objectius previstos. Això us ajudarà a deixar de preocupar-vos pel rànquing del vostre lloc web i us permetrà concentrar-vos més en les vostres estratègies empresarials.

Els nostres paquets d'optimització Web SEO inclouen:

video
PARAULES CLAU

Els nostres experts faran un estudi previ per a seleccionar totes les paraules clau que siguin interessants per el negoci en questió. Compararem les vegades que cada paraula clau ès utulitzada i farem servir les les paraules clau que obtinguin més rendiment net i menys Bounce rate.

video
MILLORA INTERNA DEL WEB

Els nostres experts faran un estudi exhaustiu del web per a poder millorar el UI, la facilitat de navegació, la velocitat del web i la indexabilitat a Google. Es treballaran totes les paraules clau i es crearà contingut amb aquests mots per totes les pàgines.

video
CREACIÓ DE LINKS

A La Cooperativa Digital sabem lo important que és tenir bons links de qualitat que apuntin cap al nostre web. Però no tots els links valen igual,un mal link que apunti cap a una pàgina considerada spam o perillosa per Google afectarà negativament al nostre web i repercutirà en les visites.

Analitzem el SEO del teu web gratuïtament

Analitza el teu web
Case