Posicionament Local

El SEO o Posicionament local consisteix a portar clients al vostre negoci a través de Google maps i Bing maps

Case
Els serveis de SEO Local són serveis de màrqueting digital que ajuden les empreses a aparèixer als resultats dels buscadors per a cerques relacionades amb la ubicació per als usuaris propers a l'empresa. Per exemple, el SEO Local pot ajudar una botiga o restaurant a posicionar-se per a la consulta de cerca "mostrar la botiga o restaurant a prop meu" a les busques dels usuaris propers.
Case

APROFITEU ELS AVANTATGES D'ESTAR BEN POSICIONAT

Hem desenvolupat serveis de SEO Local únics, dissenyats específicament per aprofitar al màxim les consultes de cerca local de Google.

Demana informació

SEO LOCAL PER AL VOSTRE WEB

Optimització del vostre lloc web per a la cerca local. Ens assegurem que els motors de búsqueda entenguin l'objectiu del vostre negoci. Ho aconseguim mitjançant el marcatge d'esquemes, les dades NAP i l'optimització de paraules clau localitzades.
video
Optimització dels serveis de mapes locals

Ara més que mai és imprescindible trobar la teva empresa a Google i Bing maps, Yelp, Trip Advisor, Hotfrog, etc. Completem i millorem el vostre perfil a Google i Bing maps, reclamant els perfils que falten, encoratjant les ressenyes i estandarditzant les dades NAP.

video
Màrqueting de continguts localitzat

Optimitzem el contingut per atraure clients al teu negoci. El nostre objectiu és treballar amb tu per a desenvolupar contingut informatiu i creatiu que farà que el teu públic local torni a buscar-ne més.

Tens un projecte? Ja estas més a prop de fer-lo realitat.

Deixa'ns ajudar-te a posar el teu negoci a les primers posicions de Google i Bing maps.
Si us plau, detalla qualsevol comprovació específica que necessitis.