Incorpora la visita virtual de Google al teu perfil

Google Street View de l'interior del vostre Negoci


Feu que tothom conegui la vostra empresa amb l'opció de veure la visita virtual als mapes i als resultats de Google.

Google street view step inside
És el teu negoci, posa'l a Google i ensenya'l a tothom! Google vol incorporar visites virtuals de tot tipus de negocis. Des d'hotels, restaurants i bars a aules, escoles i oficines. És senzill, ràpid i econòmic. Visites virtuals per a tot tipus de negocis.
Case

Avantatges de Google Street View i la visita virtual de Google

La visita virtual de Google us ajuda a destacar a Google Maps. Cada dia hi han més negocis i empreses a Google Maps i la competència és molt dura. una manera de destacar sobre els altres perfils, és afegint la visita virtual de Google al vostre perfil de Google My Business
  • Ajuda la teva empresa a destacar a Google Maps
  • Directament des dels mapes i del motor de cerca de Google.
  • No cal un lloc web.
  • Preus Econòmics i alta rendibilitat .
  • Un pagament de per vida.
  • Ajuda al teu negoci a posicionar-se també a les cerques de google
  • Pots incorporar la visita virtual al teu web o a facebook.
  • Visisible desde qualsevol ordinador, tablet o telèfon.
  • Amb garantia de qualitat de Google: només les agències certificades de Google podem oferir aquest servei.
Demana Informació i preus
Google trusted photographer badge la cooperativa digital

Professional de confiança de Google Street View

Publica un recorregut virtual immersiu de la teva empresa o actualitza les imatges de Street View a peu de carrer per transmetre confiança i ajudar els clients a trobar-te més ràpid.
video
La visita virtual inspira confiança

Una visita virtual és una eina de màrqueting que pot ajudar a atraure nous clients al vostre negoci. També és una visió de "realitat virtual" del vostre negoci retransmesa en imatges visuals que permeten que l'espectador estigui "allà mateix" a la vostra ubicació. És la millor manera de mostrar amb precisió com és realment el votre negoci. La visita virtual de Google també es pot convertir en una eina de venda que es pot utilitzar per il·lustrar el vostre negoci d'una manera real.

video
Destaca a Google Maps

Les visites virtuals de Google beneficien a tot tipus d'empreses que necessiten créixer o fer destacar la seva empresa a internet, generar confiança, millorar els seus resultats en línia i assolir els seus objectius fora de línia. Amb un recorregut 360°, podràs mostrar el interior del teu negoci i fins i tot transmetre l'ambient del teu espai. Una visita virtual augmenta les reserves en línia d'hotels i restaurants i ajuda a la propietat immobiliària. El més important és que les Visites 360° de google funcionen tant per a empreses de fama mundial com per a petites empreses.

Vols més informació de la visita Virtual de Google?

Emplena el formulari i t'enviarem una proposta per realitzar la visita virtual
Si tenim tota la informació necessaria, t'enviarem una proposta per a realitzar la visita virtual de Google per el teu negoci.