Marquèting per correu electrònic

La millor estratègia de màrqueting

El màrqueting per correu electrònic és la promoció mitjançant l'enviament de correus electrònics de continguts, productes i serveis per generar ingressos.
Case
Avui en dia el màrqueting per correu electrònic és una de les eines més eficaces per vendre en línia. Aquest sistema produeix un índex de respostes i un valor de comandes mitjà més alt per a les empreses de comerç electrònic.
  • Sabies que el primer correu electrònic va ser enviat el 1971 per l'enginyer informàtic Raumond Samuel Tomlinson.
  • La primera campanya de correu electrònic va ser enviada el 1978 per Gary Thuerk. Va fer un enviament massiu a uns 400 clients potencials.

PARLA'NS DEL TEU PROJECTE

Estarem encantats d’ajudar-te

Augmenteu la cartera de clients

Amb aquest mètode podreu entendre i per tant atendre molt millor als vostres clients.
video
Estratègia

Per obtenir uns bons resultats és clau seguir una bona estratègia. Us ajudarem a planificar la freqüència i el contingut de les publicació per tenir la òptima difusió.video
Fidelització

Amb aquestes campanyes aconseguireu mantenir el contacte amb els clients i generar engagement amb la teva marca.
video
Anàlisis

Per seguir una bona estratègia és important fer un seguiment i mesurar bé els resultats. Amb la base de dades extretes de l’anàlisi del rendiment dels correus electrònics i el comportament dels nous contactes podrem prendre les millors decisions per optimitzar el vostre negoci.

video
Campanyes

Amb el màrqueting per correu electrònic veuràs com creix exponencialment el nombre de clients nous i conseqüentment els teus ingressos